Volvo Trucks

香港

提升獲利能力

VOLVO FH 動力傳輸系統

運送物品到目的地所需的動力和控制功能。 這是百分之百根據您的營運內容所訂製的 Volvo FH 動力傳輸系統。 您會擁有源源不絕的動力,並確保您能以最有效的方式使用燃料。 您投入的心血將得到倍數的回報,這就是獲利。 

Engines

The beating heart of the Volvo FH powertrains is our D13 engine range, available with 400 hp, 440 hp, 480 hp or 520 hp. The Volvo Torque Assist (option on D13 engines) provides the driver with enough torque to keep the actual speed and optimized vehicle acceleration, yet saving fuel. There are also gas-powered engines with either 420 hp or 460 hp (prerequisite Euro 6 specified fuel). Which one suits you and your business best?

Engines

The beating heart of the Volvo FH powertrains is our D13 range, available with 420 hp, 460 hp, 500 hp or 540 hp. There are also gas-powered engines with either 420 hp or 460 hp. Which one suits you and your business best?

引擎

Volvo FH 動力傳輸系統的中樞為 D13 step D 引擎系列,共可提供 420 hp、460 hp、500 hp 或 540 hp 的馬力。 我們還提供採用渦輪複合技術的 460 hp 和 500 hp 規格,可帶來更大的扭力以提高燃料效率。 同時還有具備 420 hp 或 460 hp 馬力的燃氣引擎。 哪一種引擎最適合您和您的營運內容?

駕駛性能

無論您的 Volvo FH 搭配何種引擎,都可以在各種轉速下發揮令人讚嘆的扭力。 最終得到出色的駕駛性能和低油耗表現。

I-Shift

I-Shift 是能使駕駛更輕鬆、安全而舒適的整套自動變速箱。 不必費力操作離合器踏板和排檔桿。 每次都能在最佳時間點自動換檔。 您可使用一系列軟體套件根據需要來設定 I-Shift。 Volvo FH 還可以選用配備爬行檔的 I-Shift 或 I-Shift 雙離合器。

深入了解 I-Shift 

想了解更多功能嗎?

當地經銷商可以向您介紹符合您需要的功能。